Bli en bättre gamer

Idag kommer det hela tiden nya utgåvor av både gammalt och nytt (ID 4 De mest efterlängtade spelen 2017), när det gäller spel och underhållning. I och med att det finns så många spel att spela är möjligheterna för att bli bra på ett visst spel generellt mindre. Om det bara hade funnits två spel till exempel, så hade vi så klart blivit oerhört duktiga på dessa spel. Men i och med att det idag finns en sådan variation så blir vi oftast istället lagom bra på många spel. Det är så klart inget fel med att kunna lite om alla spel men ibland kan det vara kul att vara riktigt bra på ett visst spel, för att känna att du har någon slags specialitet. Här kommer några tips på hur du kan bli en bättre spelare.

Starcraft

Ett bra tips är alltid att titta på videos på andra personer som spelar så att du lär dig hur de tänker när de spelar. Du har då möjlighet att snappa upp deras taktik och tillvägagångssätt, som de använder sig av när de spelar. När du tillexempel spelar Starcraft och ska försöka bygga så mycket som möjligt är alltid en bra idé att se till att inte har för många resurser på lager. Det gäller dessutom att spela mycket och ofta, övning ger alltid mer färdighet. Det är viktigt att ha många arbetare om du ska kunna bygga så mycket som möjligt. Att hålla koll på din motståndare är också mycket viktigt, då det är svårt att bygga en armé som ska kunna kontra din motståndare om du inte vet var motståndaren rör sig på kartan.

World of Warcraft

Även för detta spel kan det vara bra att spana in videos när andra spelar, så att du lär dig vad de har för taktik samt vad de gör som inte du gör eller tänkt på. Där brukar många spelare dela med sig av smarta tips eller upptäckter som dem har gjort av sina misstag. Det gäller också att träna, träna och träna. Desto mer du spelar desto mer kommer du att lära dig av dina snesteg och ju bättre blir du. För att förbättra din warrior i detta spel är det bra att använda 2H vapen till arms och två stycken 1H vapen till fury.

Counter Strike

I detta spel är det mycket viktigt att söka av vinklar så mycket och så bra som möjligt. På så sätt behöver du inte sikta allt för mycket då siktet redan är rätt inställt från början. Även i detta spel finns det många filmer och klipp du kan titta på när proffsen spelar sina matcher. Där får du ta del av de bästa hemligheterna för att bli ett cs-pro.