De mest efterlängtade spelen 2017

Trots att det redan finns så många spännande och roliga spel som du kan prova att spela kommer det hela tiden nya spel som blir allt mer efterlängtade. Den som redan spelar mycket är alltid på jakt efter ett nytt spel att lära sig spela, erövra och kanske spela ut. I år 2017, finns det en hel del spel som är mycket efterlängtade och som många ser fram emot att få testa. En del spel kanske du har hört talas om sedan tidigare och som bygger på spel som redan finns medan andra kanske är helt nya med mängder av karaktärer att lära känna. Här kommer några exempel på de spel som är mest efterlängtade år 2017.

Super Mario Odyssey

Super Mario är en figur som många av oss känner till sedan barnsben. Detta nya spel kommer att släppas till hösten och det är ett helt nytt spel med världskända Super Mario. I spelet kommer du att hamna på roliga äventyr ute på helt nya spännande platser. Här kommer du få styra ett luftskepp genom de olika världarna och något som också är nytt och spännande med Super Mario Odessey, är att Super Mario’s huvudbonad kommer komma till användning för helt andra saker än tidigare.

Horizon: Zero Dawn

Detta spel släpptes första mars och det är ett spännande spel som är fyllt med aggressiva robotar och fantastiska miljöer. Detta kan du spela på ditt tv-spel och det spelas ur ett tredjepersonsperspektiv. Det innebär alltså att både läsaren och berättaren observerar situationen. Horizon: Zero Dawn är ett actionfyllt spel där spelaren tar kontroll över Aloy som är en jägare.

Mass Effect: Andromeda

Mass effect: Andromeda är ett nytt roligt spel som hade sin release den 23 mars. När du spelar detta spel kommer du att få vara med om ett pampigt sci-fi-äventyr. I och med att de tidigare versionerna av detta spel har varit mycket uppskattade var förväntningarna även mycket höga, när detta spel släpptes på marknaden. Mass Effect: Andromeda klassas som ett så kallat actionrollspel. Trots att spelet utspelar sig på samma plats som de tidigare spelen i serien så är detta spel inte en fortsättning på de senaste handlingarna.

Red Dead Redemption 2

Detta roliga spel kommer att släppas till hösten och det verkar som att de som vanligt kommer att lyckas bygga lika trovärdiga och underhållande spelvärldar. Red Dead Redemption 2 är ett så kallat actionäventyrsspel med ett westerntema. Detta spel kommer du att kunna spela på ditt tv-spel. Faktum är att detta är det tredje spelet i Red Dead-serien och är uppföljaren till Red Dead Redemption som släpptes år 2010.

The legend of Zelda: Breath of the Wild

Spelet som handlar om Zelda, detta spel kom i början av mars. Även detta spel är ett actionäventyrsspel och kan spelas på tv-spel. Spelet är en del av The legend of Zelda serien och följer Link som vaknar upp efter att ha sovit i 100 år. När han vaknar hör han en röst som säger att han måste besegra Calamity Ganon innan kan förstöra kungariket Hyrule. Vad som händer sen är upp till dig.