Mina favoritspel genom tiderna

Genom åren har jag spelat en hel del olika spel. Jag har alltid tyckt att det är roligt att spela spel, oavsett om det handlar om att spela kortspel vid bordet med mina morföräldrar eller casinospel online. Det som är så roligt är att det finns så många olika typer av spel och det finns därmed något som passar de allra flesta spelarna. Jag vill nu tipsa om de spel som jag gillar bäst genom tiderna. Jag har trots allt provat att spela en hel del spel och har efter allt spelande kommit fram till några riktiga favoriter.

Monopol

Något som jag började spela i ung ålder var monopol. Jag blev snabbt duktig på detta spel då jag utvecklade en taktik som fungerade bra. I och med min framgångsrika taktik blev jag ofta vinnaren, när jag spelade spelet mot andra, vilket jag så klart tyckte var kul. Det är relativt vanligt att olika motståndare inte har tillräckligt med tålamod för att spela en hel omgång monopol, men jag har inga problem med det. Jag tycker att det är roligt när spel tar lite tid och det krävs engagemang och strategi för att kamma hem en vinst. Jag tycker inte att monopol är ett spel som endast är till för barn utan det är minst lika roligt att spela i vuxen ålder.

Tremans Whist

Kortspel är något som många förknippar med barn eller pensionärer men jag har alltid tyckt att det är roligt att spela kortspel, oavsett ålder. Ett kortspel som jag länge har tyckt är ett fantastiskt roligt kortspel är Tremans Whist. Detta kortspel kräver lite tankeverksamhet och det är ett roligt spel som också tar tid att vinna. Det är även kul för att det snabbt kan vända i detta spel. Ena rundan leder en person mycket och andra rundan har personen förlorat stort och ligger helt plötsligt sist. En annan sak som är perfekt med Tremans Whist är att det går att ta en paus mellan omgångarna, om så skulle behövas.

Sims

Ett spel som jag dessvärre inte hinner spela särskilt ofta längre idag, men som jag fortfarande tycker är ett fantastiskt roligt och bra spel är Sims. Sims är alltså att dataspel som blev mycket populärt för några år sedan. Det handlar om att bygga hus och kvarter samt skapa personer som ska leva i denna värld du skapar. Du får dessutom möjlighet att agera som personerna och leva ut deras liv genom datorskärmen när du spelar. Spelet är både kreativt och otroligt underhållande.

Grand theft auto

Jag har alltid haft ett mycket stort intresse för bilar och att spela spel som handlar om att köra bilar är något som jag tycker är oerhört roligt att göra. Jag har testat en hel del bilspel genom åren, men att spela Grand theft auto på tv-spelet här hemma är det som jag tycker är roligast av allt att göra. Det finns många olika versioner av detta spel och jag har hunnit med att testa bland annat Vice city och Liberty city. Ta på dig rollen som gangster och lyckas klara av alla uppdrag utan att sheriffen tar dig.