Roliga spel att spela med dina vänner

Trots att spelbranschen är en av de största på marknaden i världen så är det inte alla spel som går att spela tillsammans med vännerna. En del spel erbjuder ett multiplayer läge man andra spel gör inte det. Dataspel är något som de flesta kan tänka sig att spela själva men när det gäller tv-spel är det relativt vanligt att vi vill kunna spela ihop med någon eller mot några. Det som är så kul med just multiplayer är att det finns möjlighet att antingen spela mot varandra eller med varandra. Du kan alltså välja mellan att vara ett lag med din vän och jobba tillsammans eller att vara varandras motståndare. I vissa spel krävs det att ni är några stycken som spelar då ni ska delas upp i lag.

Call of Duty: Infinite warfare

Ett exempel på ett spel där du kan välja att spela multiplayer är Call of Duty: Infinite warfare som spelas på datorn. Du kan spela med flera av dina vänner och njuta av detta spännande spel tillsammans. Precis som tidigare Call och Duty spel har detta spel blivit mycket populärt och det är ett spel som är roligt att kunna spela tillsammans med dina vänner. Det handlar kort och gott om att mänskligheten har tagit över solsystemet och två organisationer UNSA och SDF som krigar mot varandra. Det gäller att hjälpa UNSA efter en attack från SDF som förstörde en hel del.

League of Legends

I detta dataspel finns det också möjligheter att spela multiplayer. Här ska spelarna försöka förstöra sina motståndares bas. Det finns flera olika banor som ni kan välja mellan när ni spelar tillsammans. Ni kan välja mellan att spela från sex till tio spelare, som sedan delas upp i två lag. League of Legends är ett spel som är relativt lätt att lära sig och passar mycket bra för dig som gillar multiplayer spel.

Magicka 2

Magicka 2 är ett tv-spel som fungerar alldeles utmärkt som multiplayer spel. Detta spel är en mycket spännande och bra uppföljare till det första spelet Magicka. Alla drag som uppskattades i det första spelet finns med även i denna sekundära versionen. Dessutom är allting förbättrat i 2:an. Det som är så bra med detta spel är att det stödjer alla möjliga typer av multiplayer lägen. Du och dina vänner kan antingen sitta på en soffa och spela med två andra vänner online eller alla befinna er i olika soffor på olika platser när ni spelar. Detta spel spelas på PS4.

Diablo 3

Ett annat roligt spel som du kan spela multiplayer i är Diablo 3. Detta spel kan du spela på Xbox tillsammans med vännerna. Det finns möjlighet för upp till fyra personer att spela tillsammans. Diablo 3 är ett spännande actionspel med en kombination av skräck och fantasy. I detta spel kommer du att stöta på fantastiska miljöer och en mycket djup handling. Karaktärerna upplevs vara mer levande jämfört med Diablo 1 och 2.