Spännande slotspel

Det inte helt lätt att hitta de roligaste favoritspelen när det gång på gång kommer nya reklamer om spel och underhållning. Vi blir övervälvda med information om nyheter gällande spelbranschen och då kan det vara svårt att veta vilket man ska välja. Det gäller framförallt att hitta de spel som passar just en själv och något som det finns gott om är spännande slotspel. Det finns många olika varianter med flera typer av utseenden och med varierande vinster, gällande slots så finns det garanterat något för alla. En del slotspel har extra stora vinster, i form av jackpottar och andra som har lite mer småvinster men med extra bra grafik. Du kan helt enkelt välja de spel som har det som du föredrar mest. Här kommer några populära tips på spännande och roliga slotspel.

Starburst

Om du gillar starka färger och bra grafik är Starburst det perfekta spelet för dig. Du startar spelet genom att trycka på snurr knappen och sedan är du redo för möjligheter till stora vinster. Den minsta insatsen i detta spel kan till exempel vara 0.01 kronor och den maximala insatsen 100 kr. Det krävs alltså inte så stora summor för att kunna spela detta roliga spel och ta del av bra vinstmöjligheter. Det finns 10 vinstlinjer i Starbust och om du vinner får du uppleva en storslagen fest. Desto mer du vinner desto större blir festen. På detta spel kan du vinna på kombinationer från både hög och vänster, vilket gör det extra kul när det är så enkelt att vinna.

Aloha Cluster Pays

I det härliga spelet Aloha Cluster Pays får du uppleva en känsla av Hawaii. Du tas dit palmerna bor och där hula-hula dansen är ett måste. Du kan helt enkelt göra en snabbvisit till Hawaii genom att spela detta roliga slotspel. I spelet skymtar du en fantastiskt vacker bakgrund med palmer och vatten och du kommer att skymta både blommor, snäckor, kokosnötter och massa annat. När du spelar Aloha Cluster Pays får du alltså ett litet smakprov av denna fina paradisö. Grafiken är mycket färgglad och du kommer även att höra härliga ljud när du spelar. Minimal satsning kan till exempel vara en krona och maximalt kan du satsa 2000 kr i denna slots. Här kan du kamma hem ¨Big wins¨ och även ha chans till bonus.

King Kong Cash

För dig som gillar djur och djungeln kan King Kong Cash vara det perfekta spelet. När du spelar detta spel kommer du att stöta på både apor, papegojor och noshörningar massa fler arter. Det känns som att du befinner dig i djungeln när du spelar slotspelet King Kong Cash. Spelet är mycket färgglatt och det är även här bra grafik. Det finns hela fem specialfunktioner i detta slotspel vilket inte är särskilt vanligt. Det gör med andra ord King Kong Cash till ett extra speciellt spel. Det finns även många möjligheter till bra bonusar som kan ta dig till de lite större summorna snabbare.