Vem vill bli miljonär spelet (om brädspelet)

Har du vad som krävs för att bli miljonär? Ta reda på det med brädspelet Vem vill bli miljonär. För att vinna måste du svara rätt på 15 frågor för att vinna. Om du känner dig lycklig kan du välja att använda en av dina livlinor: 50/50, ringa en vän eller fråga publiken. Spelet är enkelt men utmanande och kommer garanterat att underhålla dig i flera timmar.

vem vill bli milonär

Vem vill bli miljonär brädspel: Testa dina kunskaper och se om du kan vinna!

Brädspel är ett utmärkt sätt att umgås med vänner och familj. De är roliga, utmanande och kan användas av människor i alla åldrar. Om du letar efter ett nytt brädspel att lägga till i din samling kan jag varmt rekommendera brädspelet Vem vill bli miljonär.

Brädspelet Vem vill bli miljonär kan spelas av alla från 8 år och uppåt. Syftet med spelet är att svara rätt på 20 frågor för att vinna. Om du har tur kan du välja att använda en av dina livlinor: 50/50, ringa en vän eller fråga publiken. Spelet är enkelt men utmanande och kommer garanterat att hålla dig underhållen i timmar.

Spelaren markerar rätt svarsalternativ på sin kortdisplay för att svara på nutidsorienterade frågorna.

Under spelet måste deltagarna svara rätt på flera frågor för att gå vidare till nästa omgång. Prisnivån och – precis som i TV – spänningen ökar ju längre spelarna går igenom rundorna. Precis som i TV finns det livlinor att tillgå om du inte lyckas. Du kan begära att spelledaren täcker in två felaktiga svar på din fråga. Du kan få hjälp av din publik, som i huvudsak är dina motståndare. Du kan till och med be en kompis om hjälp i spelet.

Vinnaren i detta extremt populära och framgångsrika familjespel är den som först samlar ihop 10 miljoner kronor eller blir den rikaste efter ett visst antal rundor.